Kolofon

Urednik

ILI - Innovation in Learning Institute
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg
Dr.-Mack-Straße 77, 90762 Fürth, Germany

Odgovornost za vsebino

Renate Hahner Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ILI - Innovation in Learning Institute
Dr.-Mack-Straße 77, 90762 Fürth, Germany
Tel.: +49 (0) 9131 85-61100
Fax: +49 (0) 9131 85-61138

Projektni partneri so odgovorni za vso vsebino v  državi in jeziku 

Oblikovanje spletnega mesta

Claudia Fuchs
ILI - Innovation in Learning Institute
Dr.-Mack-Straße 77, 90762 Fürth, Germany

Izjava o omejitvi odgovornosti

Avtor si pridržuje pravico da ni odgovoren za področje, kompletnost in kakovost informacij. Zato bodo zavrženi zahtevki po odškodnini zaradi uporabe informacij, vključno z katerikoli informacijo, ki je nekompletna ali nepravilna. Vse ponudbe so nepovezane in neobvezujoče. Avtorji lahko brez posebne najave razširijo, spremenijo. delno ali popolnoma izbrišejo  dele strani ali kompletno publikacijo.

Projekt je bil sofinanciran od Evropske komisije. Spletno mesto odraža samo mnenje avtorja, in Komisija ni odgovorna za kakršnokoli uporabo informacij, ki so na tem mestu.

Povezave in predložitve

Avtor ni odgovoren za katerokoli vsebino, ki je povezana ali navedena z njegove strani - razen če popolnoma pozna ilegalno vsebino in bi lahko preprečil obiskovalce tega spletnega mesta, da obiskujejo te strani. Če bi nastala škoda zaradi uporabe informacij na teh straneh je lahko odgovoren samo avtor teh strani , ne pa tisti, ki jih je povezal. Avtor ni odgovoren za pošto ali sporočila, ki so jih objavili uporabniki na ploščah za diskusijo, knjigi gostov, ali poštnem seznamu.

 

Avtor ne namerava koristiti za objavo avtorski zaščitene materiale, ali če ni mogoče označiti avtorske pravice ustreznega objekta. Avtorske pravice za katerikoli material, ki ga je ustvarl avtor so zaščitene. Kopiranje ali uporaba objekotv kot so dijagrami, zvok, besedilo ali drugi elektronski ali tiskani materiali ni dovoljena brez dogovora z avtorjem.

Zasebnost podatkov in tehnične informacije

Če obstaja možnost vnosa osebnih ali poslovnih podatkov (elektrosnki naslov, ime, naslov) je ta vnos prostovoljen. Dovoljena je uporaba in plačilo vseh ponujenih  storitev - če so tehnično izvedljive in smislene - brez navajanj osebnih podatkov ali z navajanjem anonimiziranih podatkov.

Analiza storitev

Naše spletno mesto uporablja za analizo storitev Piwik, ki uporablja piškotke. to so tekstovne datoteke, ki se shranjene na vašem računalniku. Omogočajo analizo uporabe našega spletnega mesta. za ta namen je infomracija o uporabi (vključno  z vašim skrajšanim IP naslovom), ki jo je ustvaril piškotek  prenešena na naš strežnik in shranjena za analizo uporabe.Informacija omogoča, da optimiramo spletno mesto. V času tega postopka bo vaš IP naslov nemudoma anonimiziranin vi boste ostali inkognito. Informacija o uporabi spletnega mesta, ki jo je ustvaril piškotek ne bo prenešena tretjim stranem. Lahko blokirate uporabo piškotkov z nastavitvijo vašega brskalnika, ampak v tem primeru se lahko zgodi da ne boste mogli popolnoma uporabiti vse funkcionalnosti vašega spletnega mesta.

Če se ne strinajte s shranjevanjem in analizo podatkov pridobljenih v času vašega obiska, lahko to  preprečite s klikom na miško v kateremkoli trenutku. V tem primeru bo opt-out piškotek shranjen na vašem brskalniku in Piwik ne bo mogel zbirati podatkov iz vaše seje. Pozor: Če izbrišete piškotke boste zbrisali tudi opt-out piškotek in ga bo potrebno ponovno aktivirati.

Ta izjava o omejitvi odgovornosti je del internetne objave katera vas navaja. Če sekcije ali posamezni členi te izjave niso legalni ali korektni , to nima vpliva na vsebino drugih delov.

Slike

Photos: ©contrastwerkstatt - Fotolia.com, granata68 - Fotolia.com, 2014 Pixabay - Proste slike